05.10.22 DI Handel Nyheder

Podcasten: BUSINESS AS USUAL? er ude nu!

Første afsnit af vores helt nye podcast ligger nu tilgængelig på Spotify. Lyt med, når vi vender aktuelle emner fra erhvervslivet.

 

Podcasten BUSINESS AS USUAL? er for dig, der er interesseret i forretningsudvikling, vækst og nytænkning. Vi vender de politiske, tekniske, menneskelige og markedsmæssige aspekter, og diskuterer om, vi bør fortsætte business as usual, eller udfordre måden vi driver forretning på. BUSINESS AS USUSAL? sætter fokus på emner som e-business, salg, ledelse, marketing, kundeoplevelser og startups, og vender  udfordringer og muligheder i forhold til at fremtidssikre handelserhvervet og danske virksomheders konkurrenceevne.

Fußball, fankultur og forretning

Første afsnit Fußball, fankultur og forretning ligger allerede tilgængeligt nu.

Vi kridter banen op, når vi sammen med landstræner for Danmarks herrefodboldslandshold Kasper Hjulmand, direktør i Tænketanken Europa Lykke Friis, direktør i  STARK Britta K. Stenholt og branchedirektør i DI Handel Jacob Kjeldsen snakker om Tyskland, fodbold og fankultur.

Du kan glæde dig til en spændende samtale med sportsmetaforer, der ligger lige til højrebenet, sjove og skæve historier samt lærerige erfaringer fra den tyske fodboldverden. Og så taler vi om, hvordan vi kan spille danske virksomheder gode, og bruge viden og erfaringer fra Tyskland og fodboldkulturen til at styrke danske virksomheders samhandel og eksport til det tyske marked. For det tyske marked er et yderst interessant nærmarked med stort potentiale for danske virksomheder, især når det kommer til eksport og e-eksport.

Få svar på, hvem Kasper Hjulmand synes er den bedste tyske klubtræner i dag. Hvilken sammenhæng Lykke Friis ser mellem tysk fodbold og tysk erhvervsliv- og politik. Få Britta K. Stenholts bedste råd til danske virksomheder, som gerne vil opstarte eller øge deres eksport i Tyskland… og meget mere.

Du kan derudover allerede nu se frem til næste afsnit Kender du iværksætter typen? hvor vi, sammen med tidligere TV-vært og nu iværksætter, Morten Resen, og stifter af virksomheden Copenhagen Cartel og Løvens Hule-deltager, Katrine Lee Larsen, diskuterer hvad en rigtig iværksætter er. Vi vender fordomme om den typiske iværksætter og slår et slag for mere mangfoldighed i iværksætteri.

Hvor finder jeg podcasten?

Podcasten kan findes både på Appel- og Google Podcasts samt Spotify. Hør podcasten, der hvor du normalt finder din podcast eller lyt til 1.afsnit her!

Simone S. Nielsen
Alma Carmen Lyngby Christensen
Skrevet af:

Simone S. NielsenAlma Carmen Lyngby Christensen

Relateret indhold