GettyImages
10.01.24 DI Handel Nyheder

Konkurrencedygtige handelsvirksomheder kræver dygtige handelselever

- mød din næste handelselev på den gratis jobmesse, Karrieredage for Handelsuddannelsen.

Én af de nye måder at skabe kontakt mellem virksomheder og handelselever er Karrieredage for Handelsuddannelsen, som Det faglige Udvalg for Handelsuddannelsen første gang lancerede i 2023, og som nu gentages i 2024. I 2023 blev der afholdt karrieredage 3 steder i Danmark med 60 deltagende virksomheder, der samlet fik mulighed for at møde og tale med næsten 2.000 elever om et fremtidigt uddannelsesforløb som handelselev.

DI Handel var til stede på Karrieredagen i København sidste år og kunne med selvsyn opleve en oprigtig interesse fra de mange deltagende elever i at blive klogere på mulighederne indenfor handel.

Det var enormt inspirerende at konstatere, at mange af de unge mennesker, som jeg mødte, var velforberedte og klar til at stille de helt rigtige spørgsmål til de deltagende virksomheder. Da virksomhederne havde investeret tid og ressourcer i deres stande og materialer, var det en god dag for både virksomheder og elever. De efterfølgende tilbagemeldinger ift. antallet af nye elevaftaler fra sidste år er positive, så vi er glade for, at Det faglige Udvalg for Handelsuddannelsen gentager succesen igen i år. Jacob Kjeldsen, Branchedirektør

Igen i år får handelsvirksomheder rundt om i Danmark derfor muligheden for at være med på en eller flere af tre Karrieredage tre forskellige steder i Danmark. Her kan de ligesom i 2023 få kontakt med hundreder af potentielle nye elever. Karrieredagene foregår alle fra kl. 9.00 - 14.00, og finder sted på følgende datoer og lokationer:

  • januar 2024 - Bella Center, København
  • januar 2024 - Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg
  • februar 2024 - Legoland Konference, Billund

Gennem hver af de 3 Karrieredage vil grundforløbselever på handelsuddannelsen blive kørt fra erhvervsskolerne til lokationerne ovenfor. Det foregår i hold, så deltagende virksomheder får tid til at tale med alle og fortælle om de mange muligheder, der er i netop deres virksomhed.

Der er specielt fokus på at hjælpe med at skabe kontakt mellem virksomheder godkendt til at uddanne handelselever og handelselever indenfor følgende 4 specialer: 

  1. Digital Handel B2B
  2. Handelsassistent salg
  3. Indkøbsassistent
  4. Logistikassistent.

Det er helt gratis at deltage i Karrieredagene. Lige meget om man deltager i en, to eller alle tre Karrieredage. Og Det faglige Udvalg for Handelsuddannelsen sørger for lokationerne, transport af elever og forplejning. Deltagende virksomhederne får en 2x3 meter stand til rådighed, og skal blot selv stille op med materiale og de rette medarbejdere.

Læs mere og reservere jeres stand ved at klikke HER.

Relateret indhold