Følg med i DI Topmødet 2022 i dag klokken 14.

Collage: Peter Fallesen
26.09.22 DIB Nyheder

Når du ikke i Royal Arena – se med online i dag fra kl. 14

Se med via kontorstolen i dag, når DI Topmødet 2022 giver plads til den kommende valgkamps mest betydningsfulde stemmer. For første gang kan du også se showet live via LinkedIn.

Er det rød, blå eller blandet blok, der har de bedste bud på, hvordan Danmark skal ledes i de kommende år? Det kan du få et indtryk af, når DI Topmødet 2022 i dag klokken 14 løber af stablen i Royal Arena.

- Når valget er overstået, går vi ind i nogle forhandlinger, der ikke er set i min levetid. Vi ved ikke, om det er den ene, anden eller tredje, der bliver kongelig undersøger. Det kan også være, det bliver en helt fjerde, hvem ved? Derfor bliver det ekstremt spændende at høre, hvad de tre erklærede statsministerkandidater Mette Frederiksen (S), Jakob Ellemann-Jensen (V) og Søren Pape (C) vil lægge vægt på i deres taler. Ligesom debatten med de mulige kongemagere Lars Løkke Rasmussen (M), Sofie Carsten Nielsen (B) og Inger Støjberg (Æ) bliver spændende at følge, siger Morten Høyer, direktør for public affairs og kommunikation.

Han glæder sig til en dag med intense diskussioner, netværk og oplysende debatter.

- Det er helt fantastisk, at det slet ikke har været svært at fylde Royal Arena med 2.000 gæster. Interessen for at drøfte dansk erhvervsliv, diskutere politik og for at være en del af DI-fællesskabet er imponerende. Jeg håber, de af DI’s medlemmer, der ikke har meldt sig til det fysiske arrangement, alligevel vil følge med via vores online visning, siger Morten Høyer.

Tilmeld dig onlinevisning

Eller følg med live via LinkedIn, hvor DI for første gang viser Topmødet direkte

Se dagens program

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Camilla Benfeldt

Camilla Benfeldt

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3780
  • Mobil +45 5218 5901
  • E-mail cben@di.dk

Relateret indhold