Tine Gøtzsche (tv) er ordstyrer for Louise Orbesen, der er selvstændig rådgiver, og Anne-Sofie Christensen, CFO hos Contrans i en af tre breakout sessions på SMV-dagen 2023.

28.03.23 DIB Nyheder

SMV-dag 2023: Se med i dag

På SMV-dagen 2023 i dag kan du blive klog på, om grøn og sort bundlinje kan mødes (det kan de), du kan forny dig som leder (det skal du) og du kan finde ud af, om kloge penge kan udvikle din virksomhed (det kan de).

I dag den 29. marts afholder Dansk Industri (DI) årets SMV-dag kl. 12-16 hos Volkerts Fylke i Kolding.

Du kan stadig nå at komme med fysisk, hvis du bare tilmelder dig, før dørene lukker. Men der er naturligvis også mulighed for at kigge med fra kontorstolen, når moderator Tine Gøtzsche blænder op for dagens program.

Dagen starter med en paneldebat mellem Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for DI, Christin Tuxen, direktør Erhvervskunder, Danske Bank og Carl-Johan Dalgaard overvismand og formand for De Økonomiske Råd.

Debatten handler om, hvad krig, inflation og energikrise betyder for dansk erhvervsliv og hvilke konkrete løsningsforslag der er, som kan hjælpe virksomhederne til at drive deres forretning og finde nye vækstmuligheder?

Denne debat kan du følge på dette link.

Hvis du følger med der, får du også set, hvem der vinder årets initiativpris, ligesom du helt automatisk kan se videre på den første ”breakout session”, som handler om, at du som leder både kan og skal forny dig. Bliv klogere på det emne med Tine Gøtzsche som ordstyrer for Louise Orbesen, der er selvstændig rådgiver, og Anne-Sofie Christensen, CFO hos Contrans.

Læs mere om SMV Dagen 2023

Se med på bundlinjen 

Du kan også vælge at følge med i en af de to øvrige ”breakout sessions”.

I den første kan du blive klog på, om grøn og sort bundlinje kan mødes. Det kan de, kan vi allerede afsløre, men derfor er det alligevel inspirerende at høre om, hvordan det kan lykkes fra Anne Højer Simonsen,  klimachef i DI, Carsten Jespersen, CEO for KE-Fibertec samt Aviaja Riemann-Andersen, CEO for AGRAIN.

For at følge den debat skal du kigge med på dette link: Click here to join the meeting

I den anden kan du finde ud af, om kloge penge kan udvikle din virksomhed. Også her kan vi afsløre, at de kan det. Men hvordan er det store spørgsmål, som Michael Valentin, CEO for Signifly, Dan Højgaard Jensen, managing partner i Dansk Ejerkapital og Frank Müntzberg, CEO for tic elkas A/S.

For at følge den debat skal du kigge med på dette link: Click here to join the meeting

Dagen slutter igen på linket med Tine Gøtzsche, hvor Kim Haggren, vicedirektør i DI opsummerer dagens vigtigste budskaber og diskussioner og Laura Vilsbæk holder inspirationsoplæg om, hvordan man ved at professionalisere bestyrelsesarbejdet og få nye profiler omkring bordet skaber flere innovationsmuligheder.

Rigtig god fornøjelse!

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Alexander Hansen

Alexander Hansen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3243
  • Mobil +45 2815 3874
  • E-mail alha@di.dk

Relateret indhold