DI Rådgivernes branchedirektør, Katrine Ellersgaard Nielsen (tv) har CEO i Improve, Anne Hørsted, og partner hos Bain, Joachim Allerup i studiet i denne udgave af "Det gode råd."

Foto: Micha Fuglede
16.07.24 DIB Nyheder

Her er svaret på en grænseoverskridende kommentar

DI Rådgivernes dilemma-eksperter er klar med input til håndtering af ledelsesudfordringer i et nyt indslag i podcast-serien ”Det gode råd”.

Hvordan reagerer du som kvinde på kommentaren: ”Du har nok taget en sort BH på”? Eller hvordan undgår du at brænde ud, når der skal arbejdes innovativt og kreativt? Eller hvad betyder AI for rådgiverbranchen?

Disse dilemmaer er DI Rådgivernes branchedirektør, Katrine Ellersgaard Nielsen, klar til at få svar på fra sit panel i podcasten ”Det gode råd.” I denne udgave er ne udgave er CEO i kommunikationsbureauet Improve, Anne Hørsted, og partner hos Bain, Joachim Allerup med i studiet, hvor de bidrager med praktiske råd og personlige erfaringer.  

Lyt til podcasten her via Spotify eller via Apple Podcast

Og kontakt chefkonsulent Micha Fuglede, hvis du har et ledelsesdilemma, du gerne vil have input til fra ”Det gode råd.”  Alle henvendelser behandles fortroligt.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Katrine Ellersgaard Nielsen

Katrine Ellersgaard Nielsen

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3960
  • Mobil +45 2333 1817
  • E-mail kaen@di.dk

Relateret indhold