Jeg har +20 års CEO og ledererfaring fra hospitality- og oplevelsesbranchen og har i det meste af min karriere arbejdet med forretningsudvikling og change management. Jeg er uddannet cand. merc. og har som administrerende direktør arbejdet med bestyrelser og ved hvad der kræves begge sider af bordet. Jeg har arbejdet med både ejer-ledede, fonde og børsnoterede virksomheder og har erfaring fra anerkendte brands som Tivoli og Den Blå Planet. Highlights i min karriere er blandt andet transformationen af det gamle Danmarks Akvarium og åbningen af Den Blå Planet i Kastrup samt etablering af nyt forretningsområde indenfor drift af egne spisesteder i Tivoli. Senest var jeg i SSP Denmark, som er en af Danmarks største operatører af restauranter og spisesteder, P&L ansvarlig for en omsætning DKK 600 mio. samt 600 medarbejde-re. Som person er jeg engageret og passioneret omkring min bestyrelsesvirksomhed og for mig sker bestyrelsesarbejdet i høj grad også mellem møderne. Jeg er løsningsorienteret og arbejder bedst når der er kort fra beslutning til handling. Min ledelsesfilosofi er baseret service profit chain tan-kegangen, hvor netop begejstrede og motiverede medarbejdere er grundstenen i enhver virksom-heds succes. Som bestyrelsesmedlem har jeg en stor forretningsforståelse og skaber klarhed, mening og værdi både de indre og de ydre linjer. Min styrke ligger i evnen til at kombinere strategisk tænkning med hands-on daglig drift.