Den genvalgte bestyrelse – fra venstre: Oldermand Claus Johnsen, suppleant Bjørn Nordstrøm, Nicolai Svendsen, Viceoldermand Carsten Grumsen, Michael Haugaard, Theis Sterndorff og Kasper Thomsen.

30.05.24 Brolæggerlauget Nyheder

Brolæggerlauget ser ind i et nyt travlt år

Med fuld opbakning fra den nyligt afholdte generalforsamling går Brolæggerlaugets genvalgte bestyrelse styrket ind i et nyt år, hvor det høje aktivitetsniveau fastholdes.

Genvalg til bestyrelsen

Der var et fint fremmøde af medlemsvirksomheder, da Brolæggerlauget i DI Byggeri den 24. maj 2024 afholdte foreningens årlige, ordinære generalforsamling i Middelfart. Viceoldermand Carsten Grumsen, bestyrelsesmedlemmerne Kasper Thomsen og Nicolai Svendsen samt suppleant Bjørn Nordstrøm modtog alle genvalg fra en enig forsamling.

Kvalitetsbrolægning kommer ikke af sig selv

Oldermand Claus Johnsen aflagde beretning, hvor han blandt andet omtalte travlheden blandt laugets syns- og skønsmænd: - Vi har travlt med faglige vurderinger i alle ender af Danmark, da der desværre til stadighed er mange ikke-faglærte brolæggere, som udfører dårligt brolægningsarbejde. Og oldermanden fortsatte: - Derfor er det til stadighed vigtigt, at faget og branchen viser vejen frem med god kvalitet og veludført belægningsarbejde.

Fokus på uddannelse og efteruddannelse

Bestyrelsen vil i det kommende år blandt andet have fokus på uddannelsen, udbyde kurser til både laugsfirmaer og arkitekter samt tilsynsførende i kommunerne, og endelig også medvirke ved udarbejdelsen af en ny håndbog om brolægning i samarbejde med Vejdirektoratet.

- Vi ser ind i et nyt travlt og spændende år, slutter oldermand Claus Johnsen, som også har store forventninger til udpegningen af årets Brolæggerpris samt laugets medlemskonference i efteråret.

Kontakt

Oldermand Claus Johnsen på tlf. 4011 0808
Mediekonsulent Mikael Mortensen på tlf. 3016 3799  

Oldermanden fremlægger bestyrelsens årsberetning.

Skrevet af:

Mikael Mortensen

Relateret indhold