29.06.23 DFL Nyheder

DFL temadag om bæredygtighed

Deltag på temadagen om arbejdet med bæredygtighed, klimatiltag og bæredygtighedsrapportering, hvor du kan se frem til at høre 4 forskellige oplæg til information og inspiration. Hør bl.a. to af foreningens medlemsvirksomheder fortælle om, hvordan de konkret griber arbejdet an.

Bæredygtighed og klimaaftryk er for alvor kommet på dagsordenen hos mange virksomheder. Men hvor begynder man? Og hvordan får man prioriteret? Nyt er også EU-krav om bæredygtighedsrapportering, som direkte eller indirekte vil påvirke alle virksomheder og deres leverandørkæder. Hvilken proces kræver det?

Disse spørgsmål bliver omdrejningspunkterne, når vi fredag den 8. september 2023 afholder årets ½-dags temadag på DI’s konferencecenter Gl. Vindinge i Nyborg.

Vi skal indledningsvist høre et oplæg om bæredygtighed og ESG-begrebet generelt, hvordan man strategisk kan arbejde bæredygtighed og i den forbindelse også høre om initiativet Klimaklar produktionsvirksomhed. Herudover vil hovedelementerne i de nye EU-krav om bæredygtigheds-rapportering blive adresseret, bl.a. spørgsmålet om det overhovedet vedrører din virksomhed?

Der vil også være et oplæg om nye statslige muligheder for grøn støtte. Og ind i mellem disse to oplæg er som nævnt to interessante cases fra DFL-medlemnsvirksomheder.

Vi byder velkommen til en spændende dag – og tag gerne en kollega med.

Se det fulde program her

Tilmelding

Arrangementet er åben for alle DFL’s medlemmer og er gratis.

For tilmelding: benyt venligst linket her

Tilmeldingsfrist er fredag den 1. september 2023

Tid og sted

Fredag den 8. september kl. 9.30 – 13.00

DI Konferencecenter Gl. Vindinge, Gl. Vindingevej 17a. 5300 Nyborg

 

Relateret indhold