28.06.24 PI Nyheder

Skal du med til PI Summit 2024? Bliv klogere på årsdagens hovedtemaer her

Sæt kryds i kalenderen d. 8. oktober 2024, hvor Procesindustrien afholder årsdag, som i år har fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø, kunstig intelligens samt grøn omstilling og fleksible energisystemer.

Formand for Procesindustrien, Jesper Thomassen, byder velkommen til sidste års PI Summit.

Foto: Procesindustrien

Inden længe er det endnu engang tid til, at Procesindustriens årsdag løber af stablen. I år er det hovedtemaerne sikkerhed og arbejdsmiljø, kunstig intelligens samt grøn omstilling og fleksible energisystemer, som danner ramme for dagen. Vi går tæt på både muligheder og udfordringer i årsdagens program, hvor branchekollegaer vil holde oplæg om de potentialer, de har udnyttet i deres virksomheder, men også de strategiske overvejelser de har gjort sig, samt hvilke udfordringer, de er stødt på.

Sikkerhed og arbejdsmiljø

Dagens første tema, sikkerhed og arbejdsmiljø, indledes af Jesper Eeg Knudsen, Manufacturing Director Nordics hos Saint-Gobain Denmark A/S. Han vil fortælle om virksomhedens stærke resultater med et sikkert arbejdsmiljø og fortælle, hvad det på ledelsesniveau kræver at opnå dette. Dernæst vil Morten Kjær Tornøe, QEHS Manager ved Danish Crown, forklare, hvordan Danish Crown arbejder med at opbygge en stærk sikkerhedskultur blandt internationale medarbejdere.

AI i procesindustrien

Efterfølgende vil Anders Juul-Jørgensen, Head of Projects i Nordic Sugar, præsentere et konkret projekt, der viser, hvordan AI kan integreres i procesindustrien. Anders vil diskutere de nødvendige kompetencer for at implementere kunstig intelligens og de vanskeligheder, virksomheden kan støde på.

Grøn omstilling og fleksible energisystemer

Under dagens sidste tema - grøn omstilling og fleksibilitet - ses der nærmere på, hvordan grøn omstilling og økonomi kan gå op i en højere enhed, når virksomheder udnytter fleksibiliteten i at bruge flere energikilder. Søren Møller, der er administrerende direktør hos Dansk Salt vil fortælle om de gevinster, man har hentet i virksomheden ad denne vej, og han vil drøfte muligheder og udfordringer i de fleksible løsninger med COO i Palsgaard, Kim Bøjstrup. Slutteligt vil Henrik Laursen, administrerende direktør i Bigadan, give sit perspektiv på udviklingen på biogasområdet, og herunder om biogas bliver en del af procesindustriens grønne omstilling.

Forvent en dag fyldt med indsigtsfulde oplæg og konkrete eksempler, samt en fantastisk mulighed for at netværke med kollegaer fra branchen.

Hold øje med Procesindustriens nyhedsbrev og LinkedIn-profil for mere information om tilmelding til årsdagen.

Har du spørgsmål eller kommentarer til årsdagen, så kontakt endelig Procesindustriens sekretariatsleder, Søren Jensen, på tlf. 3377 4748 eller soje@di.dk.

Josefine Valente Larsen
Skrevet af:

Josefine Valente Larsen

Relateret indhold