20.12.23 Gulvbranchen Nyheder

Fra økonom til gulventusiast

Jacob Storm blev hentet til Scandinova for tre år siden for at udvikle virksomheden. Det har ført til et øget fokus på bæredygtige tiltag, digitalisering og projektsalg i den hæderkronede grossistvirksomhed.

Direktør for Scandinova, Jacob Storm, er oprindeligt uddannet cand.polit. Og hvor mange af hans studiekammerater valgte den mere klassiske vej med job i finansverdenen eller ministerier, så besluttede Jacob tidligt, at han skulle ud til papkasserne og arbejde med rigtige varer. 

Det førte ham til den danske og skandinaviske afdeling af den amerikanske koncern Diversey, der sælger rengøringsprodukter. Her blev han efter tre år som bare 27-årig ansvarlig for 19 sælgere. 

Efter 17 år med stigende ansvar blev Jacob hentet til Scandinova, der skulle bruge en ny direktør. Scandinova er ejet af Bygma, og muligheden for at udvikle virksomheden kunne han ikke sige nej til. Bygma har 2500 ansatte i Norden. 

Gulvmessen samler hele branchen
Siger du Gulvmesse, så tænker du automatisk Scandinova. Den årlige messe, en hæderkronet tradition, der samler hele branchen. Her kan du møde kolleger, dyrke din faglighed, få den nyeste viden med hjem – og ikke mindst få en gratis klipning.

Scandinova har nu omkring 50 ansatte, og fem butikker fordelt over hele landet. Den fysiske butik i Herlev udgør rammen ved Gulvmessen. Det er nok også landets største showroom, der viser et stort udvalg af fliser, gulvbelægninger og materialer til vedligeholdelse. I takt med at flere entreprenører ikke har hverken lager eller showroom, så giver det kunderne en mulighed for at mærke og se det materiale, de vælger.

Bæredygtige tiltag og digitalisering
Jacob har meget fokus på værdiskabelse. Derfor har Scandinova lagt en stor indsats i at arbejde med bæredygtige tiltag, digitalisering og ruste sig til fremtiden. For Scandinova er det vigtigt at være frontrunner og kunne levere på bæredygtige tiltag og digitalisering i forhold til kunderne.  Firmaet har også udviklet deres profil som samarbejdspartner på projektmarkedet, hvor de både indgår som del af et hold og leverandør af materialer.

Privat bor Jacob på en nedlagt gård i Allerød. Han spiller fodbold og paddle tennis og er Brøndby og United-fan. Han har også en stor passion for vin, som førte til, at han for flere år siden åbnede en lille vinbutik med import af vine.

Relateret indhold