24.10.22 DI Pressemeddelelse

Nordjysk valgdebat: Klimaet venter ikke

DI inviterer de nordjyske vælger til folketingsdebat med nordjyske folketingskandidater om klima og energi i Nordjylland. Debatten handler om en af vor tids største udfordringer: Hvordan vi hurtigt og effektivt kan udvikle de grønne løsninger, der er nødvendige for at komme i mål med den danske klimamålsætning om 70 pct. reduktion af CO2-udledningen inden 2030 og på sigt blive klimaneutrale.

Pressen inviteres til erhvervspolitisk valgdebat,

Torsdag den 27. oktober 2022 kl. 12.00 – 14.00,

Blue World Technologies A/S

Langerak 15A

9220 Aalborg Øst

Vi spørger ledende nordjyske folketingskandidater, hvad der skal til for at fastholde Danmarks position som en af verdens førende klimanationer og inspirere og påvirke resten af verden? Hvis dansk erhvervsliv skal vinde på den grønne omstilling i morgen, er vi så klar til at træffe kloge og langsigtede politiske beslutninger i dag – til gavn for klimaet, dansk konkurrenceevne og beskæftigelsen?

Deltagere i debatten:

Marie Bjerre (V),

Per Larsen (K),

Christian Friis Bach (RV),

Ane Halsboe-Jørgensen (S),

Nadia Gullestrup Christensen (Ungeklimarådet),

Anders Korsgaard (Blue World Technologies),

Anne Højer Simonsen (DI)

Politikerne er inviteret til rundvisning på virksomheden. Blue World Technologies er en virksomhed med 60 medarbejdere, som producerer metanol-brændselsceller. Dels til biler uden for Europa, hvor der ikke er infrastruktur til elbiler, dels til den tunge transport, herunder traktorer, lastbiler, skibe mv. Dermed er virksomheden et godt eksempel på de danske eksportmuligheder indenfor grøn teknologi.

Følg os på:

    

Relateret indhold