31.08.23 DI Pressemeddelelse

Lars Sandahl og Claus Jensen: hvordan får vi flere til at vælge industrien som arbejdsplads?

Hvordan det står til med medarbejderne i den danske industri og hvordan kan vi få flere til at vælge industrien som arbejdsplads? Det er to centrale spørgsmål som arbejdsgiverne i Dansk Industri og lønmodtagerne i CO-industri nu stiller skarpt på.

Pressen inviteres til

Dansk Industris og CO-industris Industripolitisk Årskonference 2023,

Mandag d. 4. september kl. 13:00-15:00,

Industriens Hus,
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

Sagen er nemlig, at der er hårdt brug for flere medarbejdere til landets industrivirksomheder for at komme i mål med den grønne omstilling. På konferencen drøfter DI’s administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen og CO-i’s formand Claus Jensen mulige løsninger.

Se hele programmet her:

13:00

Konferencen begynder

 

Hvordan står det til?

Claus Jensen (formand, CO-i), Lars Sandahl Sørensen (adm. direktør, DI) og Mads Andersen (næstformand, CO-i) vender situationen i industrien og hvad der venter forude.

 

TALE: Marchen Neel Gjertsen (chefredaktør, JP)

 

To generationer af lærlinge:

Ayman Ahmad Mouhammad (kølertekniker-lærling) og Morten Skovlund Skrydstrup (produktionschef, LEGO, og udlært værktøjsmager) fortæller om deres veje ind i det faglærte og hvad der skal til i fremtiden.

Hvad mener de unge selv?

 

P3 Missionen præsenterer fund fra deres mere end 200 interviews med unge.

Flere medarbejdere til den grønne omstilling

 

Lars Sandahl Sørensen og Claus Jensen drøfter hvad der skal til for at industrivirksomhederne, der er så afgørende for den grønne omstilling, kan få de nødvendige medarbejdere.

15:00

Afslutning

Relateret indhold