20.08.20 Tech Der Tæller Nyheder

Bliv medlem af AI netværket

Du kan stadig nå at blive medlem af DIs nye AI netværk inden det konstituerende møde den 15. september. AI netværket bliver til for at sætte fokus på et vigtigt men umodent marked, og henvender sig til eksperter og erhvervsfolk inden for kunstig intelligens.

Målgruppe

Dig, der arbejder med AI, hvad enten det er med udvikling, implementering eller rådgivning. Kunstig intelligens er et kompliceret men enormt potentialerigt felt, der kan skabe stor værdi for den enkelte virksomhed og for samfundet. Dette netværk vil derfor favne bredt, og ambitionen er at have en høj diversitet med virksomhedsrepræsentanter på tværs af brancher og stillingsbetegnelser.


Formål

Netværket vil skabe et dialogforum, hvor du som medlem får et unikt indblik i hvordan forskellige virksomheder, brancher og profiler arbejder med AI og får sparring på nogle af de problemstillinger, du kæmper med i din hverdag. Vi vil både sætte fokus på hvilke udfordringer og muligheder der kan opstå ved brugen af AI i sin forretningsmodel, og hvilke udfordringer der kan være for udviklere og udbydere af AI. Eksempler kunne være teknologibarrierer og muligheder, hvordan man bruger nye AI områder i praksis, samt formidling af resultater og dataetik.

Med fokus på AI og ML i en virksomhed står man ofte alene, når vigtige beslutninger skal tages, samtidig med at man hele tiden skal udbygge sine egne faglige kompetencer og indsigter. Netværket vil derfor indhente og formidle viden om, hvordan forskellige brancher og virksomheder benytter og udbyder AI. Det er derfor afgørende at medlemmerne ser netværket som et fortrolighedsrum, selvom både udbyder, kunde og rådgiver er repræsenteret.

Format

Medlemmerne vil mødes fire gange årligt på forskellige lokationer i landet. Dette vil både være på virksomhederne, hvor hvert medlem vil agere vært for en dag, på andre inspirerende og relevante lokationer, i Industriens hus og muligvis virtuelt. Netværksmøderne vil typisk være om morgenen og tage 3-4 timer. Første møde finder sted tirsdag den 15. september.

Hvis du er interesseret i at deltage i netværket, skal du kontakte konsulent Line Haaning Anker på lhan@di.dk eller tlf.: +45 4292 0282

Daniel Biisgaard Rasmussen
Skrevet af:

Daniel Biisgaard Rasmussen

Relateret indhold