11.06.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Ny vidensportal hjælper virksomheder til at få alle talenter i spil

På DI’s hjemmeside kan virksomheder nu finde råd, viden og inspiration til at få alle talenter i spil og omsætte gode intentioner til konkrete resultater i arbejdet med diversitet og inklusion.

I DI tror vi på, at vi skal have alle talenter i spil – til fordel for både virksomheder, samfundet og individet. Derfor arbejder DI på tværs af brancher og indsatsområder for mere diversitet og inklusion og en mere lige kønsdiversitet i erhvervslivet.

DI’s Diversitet- og inklusionsindsats har i løbet af de seneste måneder udarbejdet en række materialer, der kan inspirere og hjælpe virksomheder til at komme i gang, eller arbejde videre, med diversitet og inklusion og skabe konkrete resultater. Det hele er nu blevet gjort tilgængeligt på DI’s hjemmeside, Diversitet og inklusion på arbejdspladsen - DI (danskindustri.dk), hvor virksomheder kan finde meget mere information om bl.a.:

  • Inspiration, viden og cases: Bliv inspireret - Se, hør og læs en række samtaler med virksomheder og en række eksperter og nøglepersoner, der har sat skub i arbejdet med diversitet og inklusion.

  • Gender Diversity Pledge: Bliv en del af et voksende netværk af danske virksomheder. Tilmeld jeres virksomhed til Gender Diversity Pledge (GDP), og få konkrete og branchespecifikke råd, værktøjer og inspiration til, hvordan man skaber øget diversitet og inklusion på arbejdspladsen.

  • Fremtidens bestyrelser: Find dit næste kvindelige bestyrelsesmedlem og udforsk spændende portrætter og artikler om kvinder i ledelse og bestyrelser.

  • Månedens tema: I juni 2023 er temaet barsel. Bliv klogere på hvordan virksomheder kan skabe store konkurrencefordele og værdi for både samfundet, virksomheden og medarbejderen, hvis de håndterer barselsforløb rigtigt.

  • Indsatser på tværs af DI: DI arbejder på tværs af brancher og indsatsområder for mere diversitet og inklusion og en mere lige kønsdiversitet. Her kan du kan læse et udpluk af DI’s indsatser og arrangementer.

Ingen virksomhed kan ændre udviklingen alene, men alle virksomheder – uanset størrelse, branche og udfordringer – kan bidrage til at rykke erhvervslivet og fremtidens arbejdsmarked i den rigtige retning mod mere diversitet og inklusion og få alle talenter i spil.

Læs mere på di.dk/diversitet. Tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis der er nogle spørgsmål, eller I har brug for mere information. Se kontaktinformationer på teamet nederst på hjemmesiden. 

ALLE TALENTER SKAL I SPIL - FÅ RÅD, VIDEN OG INSPIRATION TIL DIN VIRKSOMHEDS ARBEJDE MED DIVERSITET OG INKLUSION

Læs mere

Relateret indhold