17.01.24 Vi rådgiver dig Nyheder

Så er der åbnet for nomineringer til Danish Diversity Awards 2024

Nu er det igen muligt at indstille din arbejdsplads, en person eller et initiativ, der er lykkedes med at skabe større diversitet og inklusion på deres arbejdsplads. Det sker når Danish Diversity Awards løber af stablen i Industriens Hus for tredje gang den 18. april 2024.

Danish Diversity Awards er en årlig prisuddeling afholdt i samarbejde mellem Goodtalks og DI - Dansk Industri, hvor virksomheder og organisationer der går forrest med konkrete handlinger, indsatser og adfærd, der udfordrer konventionel tænkning og bidrager til at styrke mangfoldighed og inklusion på arbejdspladser bliver anerkendt.

"Det er afgørende for Dansk Industri at være med til at afholde Danish Diversity Awards, da det giver os mulighed for at anerkende og hylde de virksomheder, organisationer og individer, der viser lederskab inden for diversitet og inklusion og er en naturlig forlængelse af vores Diversitetsløfte. At fremme et mangfoldigt og inkluderende miljø, hvor tilfredse medarbejdere ikke kun styrker virksomhederne, men også agerer katalysator for innovation, succes og vækst er afgørende for dansk erhvervsliv. Vi ser frem til at fejre disse inspirerende eksempler på en mangfoldig og inkluderende arbejdsverden," udtaler Kinga Szabo Christensen, Rådgivningsdirektør i Dansk Industri.

Kategorier og Priser
Danish Diversity Awards anerkender og fejrer enkeltpersoner og virksomheder inden for to overordnede kategorier:

Personpriser:

- Årets CEO
- Årets bestyrelse/Årets bestyrelsesmedlem
- Årets HR/D&I/CSR direktør/leder
- Årets medarbejder/leder

Virksomhedspriser: 

- Årets virksomhed (færre end 500 medarbejdere)
- Årets virksomhed (flere end 500 medarbejdere)
- Årets diversitets- og inklusionsinitiativ

Enhver kan indstille en arbejdsplads, et initiativ, en kollega eller sig selv. Det er også muligt at indsende en nomineringsformular i flere kategorier. Der er åbent for indstillinger indtil den 15. februar, hvor der lukkes for nomineringerne. I løbet af marts vil det blive offentliggjort, hvem af de nominerede, der er blevet udvalgt, og den 18. april kåres vinderne af de forskellige kategorier ved Danish Diversity Awards showet.

- Danish Diversity Awards repræsenterer ikke en målstreg inden for diversitet og inklusion. Tværtimod symboliserer det en anerkendelse af den kontinuerlige proces, der kendetegner arbejdet med diversitet og inklusion ude på de danske arbejdspladser. Det handler om at have modet og hjertet til at engagere sig i den fortsatte bestræbelse på at gøre en positiv forskel og få alle talenter bedst i spil, forklarer Kinga Szabo Christensen.

Større optakt til awardsshowet
I det kommende år 2024 har Danish Diversity Awards udvidet sit omfang og er nu en integreret del af Danish Diversity Week. Et bredt spektrum af aktiviteter er planlagt både fysisk og online over hele landet som en del af denne initiativuge. Der vil være en række forskelligartede arrangementer, herunder en særlig Danish Diversity Day i Aarhus den 16. april og et efterfølgende Danish Diversity Awards 2024 i Industriens Hus i København den 18. april.

Relateret indhold