Vi rådgiver dig

Internationale fremstød med DI Kreative Erhverv

Er du klar til at tage næste skridt mod nye markeder? Så tag med DI Kreative Erhverv til internationale fremstød.

DI Kreative erhverv faciliterer flere gange årligt spændende internationale fremstød ved nogle af verdens mest anerkendte møbel- og designmesser. Vi har tidligere besøgt bl.a. Maison & Objet i Franking, Casa Decor i Spanien, Tokyo Furniture Fair i Japan og Seoul Living Design Fair i Sydkorea.

Tokyo Furniture Fair i Japan. 

Casa Decor i Madrid, Spanien. 

Tokyo Furniture Fair i Japan.

Seoul Living Design Fair i Sydkorea. 

Internationale messer spiller en afgørende rolle i arbejdet med at udbrede sit brand til nye internationale markeder og opnå et større netværk. Disse aktiviteter kræver dog en stor mængde tid og ressourcer til alt fra planlægning til administration, koordinering og opfølgning. Desuden kan det være meget bekosteligt at deltage i de store internationale messer på egen hånd.

Ved at deltage i samarbejde med DI Kreative Erhverv sparer du tid til administration og planlægning, samtidig med at du kan deltage til en markant lavere pris.

Fælles kurateret stand

Udover mindre planlægning og lavere omkostninger er der også andre fordele ved at tage på international messe sammen med DI Kreative Erhverv. En væsentlig fordel er muligheden for at deltage i en fællesstand sammen med andre danske designbrands. Fællesstandene er kuraterede af danske designere, lokale indretningsarkitekter eller lignende, hvilket sikrer, at de forskellige brands' produkter komplimenterer hinanden på bedste vis.

Det skaber langt mere eksponering, når vi udstiller i fællesskab med 7-8 andre danske designbrands. Når vi er en del af en fællesstand med brands som eksempelvis Fritz Hansen, Carl Hansen og Georg Jensen er det med til at højne vores brand. Brett Day, Head of Retail (Europe, Oceania & Middle East) hos UMAGE

Et konkret eksempel på, hvordan fællesstande kan fungere er standen ”Danish House” ved Salone del Mobile i Milano i 2022. Her blev brudt med den klassiske forståelse af messestande. ”Danish House” var en minilejlighed, hvor man kunne opleve Finn Juhls Høvdingestol i godt selskab med et B&O anlæg, platter fra Royal Copenhagen, tapet fra Helene Blanche, lamper fra Louis Poulsen og en stor monumental lampe fra Studio Roso. I et andet rum var Ferm Livings stribede sofa og smukke jutemåtter oplyst af lamper fra Muuto og Mernøe, og puder fra Murmutane.  Alt gik op i en højere enhed, og de forskellige objekter var nøje udvalgte til at komplimentere hinanden og skabe et helhedsudtryk. 

Overvejer du om internationale fremstød kunne være noget for din virksomhed?

Kontakt Lise Thomsen, Fagleder for DI Kreative Erhverv på LTN@di.dk for at høre mere om de kommende muligheder.

Lise Thomsen

Lise Thomsen

Fagleder, DI Kreative Erhverv

Relateret indhold